Overnatting

Kirkebyfjellet

Velkommen til overnatting på Kirkebyfjellet i Meråker! Overnatting på hytter med god standard, med et stort og fint hyttetun og en beliggenhet som er upåklagelig! Utsikten er vakker, det er kort vei hit fra Værnes lufthavn, og til den populære klatreparken Rypetoppen.  

Med umiddelbar nærhet til alpinbakken og skiløyper vinterstid, og til vakre og lettgåtte fjellturer i og rundt Kirkebyfjellet, sommer og høst. -Kan vi naturligvis skryte av at hos oss er friluftslivets år- hvert år!

Kirkebyfjellet er også et konferansesenter, selskapsarrangør, lokalene og hyttene passer for familiehelger, bryllup, slekts-treff og andre alle andre treff.

Her er alt tilrettelagt, uansett anledning, for et godt og minnerikt opphold. Det er lett å la seg inspirere i fine fjellomgivelser, hvor turmålene er mange og det samtidig er komfortabelt og godt å bo.

Vi har et godt kjøkken, forankret i det lokale, og menyen varierer stadig ut fra sesong. Kirkebyfjellet byr på god service og smaksopplevelser

For dere som vurderer Meråker for sommerferie- det være seg fjellturer på hesterygg eller til bens, klatrepark, barmarkskjøring med hund og andre fine aktiviteter. Nøl ikke! Meråker har også en fantastisk fin sykkelsti mellom Fagerlia og Grova, du kan starte her på tunet på Kirkebyfjellet, og fra Grova kan du sykle videre til både Funnsjøen og Feren for videre naturopplevelser – og kanskje med et bad i begge fjellvatna?!

Kombiner gjerne dine friluftsaktiviteter i kombinasjon et opphold hos oss, med jacuzzi og badstue etterpå, påfølgende middag og overnatting. 

(Foto: Øyvind Nordahl Næss)

Kirkebyfjellet
Address Kirkebyfjellet 
Phone +47 95 45 12 45 
Fax +47 
E-Mail post@kirkebyfjellet.no
Web www.kirkebyfjellet.no
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY