Nytt

Hundekjøring i vinterferien

I vinterfestuka kan du prøve hundekjøring i Meråker.

I Meråker finner du både Norway Husky Adventure og Aspåsen Gård og husky. Begge tar deg med på opplevelser du sent vil glemme.

I vinterferien kan du være med på drop in hundekjøring i Meråker. Lørdag 22.2 vil Norway Husky Adventure tilby opplegg hjemme på Bjørkslettet i Kopperå. Aspåsen Gård- og Husky tilbyr vinterferiepakketilbud med booking av hundekjøring i fjellet 17. og 18.februar. Tirsdag 18.februar i forbindelse med uteskino i Meråker alponsenter, vil Aspåsen gård og husky stille med hundespann sammen med Kirkebyfjellet. Her blir de muligheter for korte drop in turer. Kirkebyfjellet står for servering før kinoen. På snøskjermen vises nye "fjols til fjells" kl 18.00. (kinoen er gratis for alle)

Skreddersydde pakker

Skikkelig villmark eller litt mer lavterskel. Bodil Bakken og Øyvind Nordahl Næss brenner begge for hundekjøring og tilbyr opplevelser på hver sin kant av bygda. Bodil holder til på Bjørkslettet i Kopperå, mens Øyvind bor på Aspåsen på Sørsida i Meråker sentrum. Det du måtte ønske av opplegg, finner du hos disse to tilbyderne. Naturen er storslått og hundekjørerne gir et innblikk i livet sammen med hundene. Opplev bålkos, stjerneklar himmel, nordlys, vær og vind. Uansett hva du møter, sitter du igjen med sterke inntrykk som varer. Du kan delta på halvdager, heldager, overnatte i hytte og telt. God og kortreist mat er selvsagt en del av turpakken du får med deg, men ikke minst gleden av å være sammen med trofaste og glade hunder som elsker å være på tur. 

Finn ut mer

Norway Husky Adventure ligger en kort gåtur fra Kopperå stasjon, mens Aspåsen gård ligger ca. 3 km fra Meråker stasjon. Sjekk ut www.huskyadventure.no og www.hundekjoringmeraker.com for mer info, booking og flere pakker.

Siste artikler
  • Her opplever du fantastiske langrennsløyper
  • Fem vackra vintertips
  • Vinteropplevelser i alpinbakkene
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY