Nytt

I helga åpner alpinbakkene

Endelig er ventetiden over. I Meråker og Storlien kan du få førjulsstemning med ski på beina. 

Du trekker inn den kalde lufta og puster ut en magisk frostrøyk som blander seg med morgensola. Hjertet banker. Du ser utover den nypreparerte bakken og glitrende snøkrystaller. Du speider mot nylagt pudder og oppdager at du er fri i en både tilrettelagt og urørt lekepark. Du lurer på hvilket veivalg du skal ta akkurat nå. Park, pudder eller preparerte rene flater?

Book skipass her. 

Den kalde fine tida gjør noe med deg. Tiden står stille. Alle bekymringer legges vekk for en liten stund. Det er deg, skiene og bakken. Din lekegrind, din årstid. Du kjenner tårene presse på, dette er rett og slett vakkert. 

Du vet at før solen sto opp har skaperen lagt sin hånd på verket. Tråkkemaskinføreren har bygd og tilrettelagt for at du skal få en perfekt dag. Magisk. Meråker og Storlien kan tilby denne følelsen.

Overnatting? Se her. 

Her finner du opplevelser for liten og stor, bakker for nybegynnere og viderekomne. Nå er desembersnøen her og du kan komme i julestemning i skibakkene.

 

 

Boltre deg i 30 nedfarter. Meråker alpinsenters lengste bakke er 2400 meter, og har en høydeforskjell på 440 meter. Storlien har tilrettelagt en barnebakke på 1450 meter. Storlien og Meråker er omkranset av vakre fjell og god utsikt. Her ønsker de to alpinsentrene, som ligger knappe to mil fra hverandre, å legge til rette for deg uansett nivå. Noen kaller destinasjonen en liten perle som venter på å bli oppdaget, en uslipt diamant.

Her kan du booke billetter.

Overnatting? Se her.

 Julestemning på Svedjan, se her. 

Siste artikler
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
  • Prøv hundekjøring på barmark
  • På ferie med hest
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY