Nytt

Jul i Svedjan

Søndag 16. desember kan du besøke gårdsnissene i Svedjan. Her blir det både teater, nissegrøt og mulighet for å hilse på noen av dyrene. 

 

16. desember kl. 15.00 blir det jul i Svedjan. Det blir juleteater  "Nissen e sjaber" med Fossbakkans lille teatertrupp.

Det blir også salg av nissegrøt, kaffe og kaffebrød. Salgsbua har saueskinn og diverse julegaver fra Gilland Design og hjemmebakt julekjeks.

Noen av dyrene er ute og det blir gang rundt juletreet med hornmusikk. Gratis gløgg og kjeks og kanskje kommer nissen med pakker?

Inngang voksne: 50 kr.

Inngang barn: 30 kr.

16.desember kan du også booke julelunsjbord hos Kirkebyfjellet konferansesenter. Bordsittinger kl 13.00 og kl 17.00. Det blir en hyllest til lokale matprodusenter og buffeten bugner av lokale råvarer.

Hadde du ikke mulighet til å besøke årets julemarked på Meråker stasjon helgen 24. og 25. november? Det arrangeres kaffesalg enkelte lørdager samt at Heimalaga i Meråker har åpen butikk hver torsdag fra kl. 18.00- 20.00. Her har du mulighet til å kjøpe julegaver laget av lokale håndverkere og kunstnere. Du kan også ta direkte kontakt med Heimlaga dersom du ønsker å ta turen innom utenfor åpningstida. 

24. desember kl. 16.00 - 21.00 blir det julekveldstilstelning i Soknestua i Meråker. Alternativ julekveld for enslige og andre med servering av tradisjonell julemat. Juleinnslag, gaver og kanskje kommer julenissen. (100 kr for voksen, barn under 15 år går gratis. Gratis skyss og bindende påmelding innen 17. desember). 

Lørdag 29.12 kl 20.00 er det 5.juledagsfest med Erik Grannes på Gjestegården sportsbar.

Tidligere arrangement i desember:

30.november - 1.desember kan du kjøpe 3-retters meny for en 200-lapp hos Le Ski på Storlien. Det blir laks og sild, ribbe med tilbehør og riskrem til dessert. Det fyres opp i peisen og blir musikk utover kvelden. 

Lørdag 1.desember kl. 16.00 blir det julegrantenning ved Fonnfjell hotell. Strikken har åpen julebutikk, Meråker musikkorps spiller, Røde Kors Café selger gløgg, vaffel og julegrøt og Fonnfjell hotell har salg av kaffe og wienerbrød. Litt lenger ned i gata, har Sissels spiseri rømmegrøt- og spekemat buffet denne lørdagen.

Søndag 2.desember kl. 19.00 er det tid for den tradisjonelle julekonserten i Meråker kirke. Billetter selges i døra. 

Aspåsen gård og husky arrangerer jul på Aspåsen søndag 9.desember fra kl. 12.00-15.00. Det blir hundekjøring på jordet, åpen gårdskafé på stabburet med julefristelser og hygge rundt bålet.

Søndag 9. desember og 16.desember kan du booke julelunsjbord hos Kirkebyfjellet konferansesenter. Bordsittinger kl 13.00 og kl 17.00. Det blir en hyllest til lokale matprodusenter og buffeten bugner av lokale råvarer.

Søndag 9. desember serveres julebuffet på Fonnfjell hotell. Drop inn. 

 

Siste artikler
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
  • Prøv hundekjøring på barmark
  • På ferie med hest
  • Gjør deg klar til årets råeste løp i fjellet
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY