Nytt

Vakker løype i fjellet

Finn ut mer om traséen som krysser grensa mellom Norge og Sverige i vakre omgivelser over fjellet. 

Storlirennet er kanskje vinterens vakreste turrenn. Løypa passer for både familier og eliteløpere. Søndag 17.mars kan du stille til start. 

Test løypa, her finner du overnatting.

Løpet går i fjellet, og er utsatt for vær og vind. Dersom du tar dette som en tur, bør du kle deg for fjelltur med vindbukse og vindjakke.  Storlirennet er en vakker og minnerik opplevelse dersom du er godt forberedt når du stiller til start. Her kan du utfordre deg selv, familien eller kompisen. 20.2 i 2020 arrangeres worldcup i samme trasé. Begynn i helga, og bli kjent med løypa og de vakre omgivelsene. Kanskje vi ser deg som tilskuer neste år?

 

Familie og elite

Storlirennet er 36 km, og starter rett bak Storliens Högfjällshotell. Kommer du med toget, er det bare ett par minutters gange, før du kan spenne på deg skiene i løypa. Det stiger ganske mye i starten, og de første kilometerne er tøffe. Du kan gå en rundtur innom populære Vindarnas Tempel og Ernstkumlet, eller fortsette i 4 km til du kommer til Skurdalsporten fjellstue. Her er det servering på bestilling eller annonserte dager. Sjekk ut Skurdalsportens hjemmeside for informasjon om åpningstider og booking. 

Milevis

Storlirennet er en liten del av løypenettet som binder Meråker og Storlien sammen. Det finnes milevis med oppkjørte skiløyper i fjellet til enhver tid. Det er også lysløyper i Fagerlia, Grova, Kopperå og Storlien. Kveldstid kan du gå 15 km sammenhengende i lysløype fra Fagerlia til Grova, treningsfemmeren i Grova, og tilbake igjen. Terrenget er variert og du kan sjekke status på hvilke løyper som er kjørt på www.skisporet.no. Det tråkkes løyper daglig gjennom hele sesongen, og når det er mye snøfall, tråkkes det også løyper i lysløypa ved Meråker videregående skole.

Prøv hundekjøring

Les vårt vintermagasin

Siste artikler
  • Her opplever du fantastiske langrennsløyper
  • Fem vackra vintertips
  • Vinteropplevelser i alpinbakkene
  • Spektakulære Rypetoppen for hele familien
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY