Nytt

Fantastisk Fjellbistro gir alpefølelse

Snart kan du kjenne på «alpefølelsen» i Fagerlia i Meråker.  Fjellbistroen hos Kirkebyfjellet byr på deilig lokalmat og herlig atmosfære. Du kan ta turen i høst og ta med skiene i vinter.

Nybygd  står bistroen praktisk talt midt i alpinbakkene i Meråker Alpinsenter. Her er det bare å skrense, ta av seg skiene og parkere dem i stativene rett utenfor løypa. Store vinduer sørger for god utsikt enten du speider mot Fonnfjellet, bigjumpen eller tråkkemannskapenes flittige arbeid etter bakkens stengetid.

Her, midt i bakken, har Linn Hansen og staben hennes fått på plass en ekte god «pitstop» for hytteboere, skifolk, lokalbefolkning og andre tilreisende. Interiøret og stilen tilsier ekte kos enten du setter deg ned i vinduskroken eller godstolen foran peisen.

Lokalmat midt i bakken

En nydelig pizza med lokale råvarer rett fra vedfyrt pizzaovn får du til ett par hundrelapper. Ønsker du et glass med noe godt til, er utvalget rikt både med og uten alkohol.

– Her serverer vi fjellbistromat tilpasset sesong og årstid. Du kan få småretter, lunsj og dagens middag i tillegg til pizza. Brød- og kakebakst finner du også på disken i bistroen, forteller daglig leder Linn Hansen.

Kirkebyfjellet er en del av Europeisk Matregion 2022 som sertifisert vertskap og produsent. Det innebærer at mesteparten av det du får servert er laget på lokale råvarer ispedd andre spennende produsenters kvalitetsprodukter. Kaffen som serveres er fra Langøra Kaffebrenneri og Jacobsen & Svart. 

Les hele saken hos Opplev Fagerlia

 

 

Siste artikler
  • Dette skjer på Kikrebyfjellet
  • Velkommen til bygda
  • Her opplever du fantastiske langrennsløyper
  • Fantastisk Fjellbistro gir alpefølelse
Lag hjemmeside for din bedrift med AFFY